csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam


Köszöntöm a kedves látogatókat és a leendő vásárlókat!

Itt elolvasható, hogy a honlapomon lévő ékszereimet, tárgyaimat, alkotásaimat milyen módon lehet megvásárolni.

Nagyon egyszerűen!

Ellentétben a webáruházakkal, itt minden kedves érdeklődő személyes kapcsolatba kerül velem. Nem kell regisztrálni, nem kell személyes adatokat, bankszámlaszámot megadni, egyszerűen csak egy e-mailt kell nekem írni, vagy telefonon felhívni az adott ékszerrel, tárggyal kapcsolatban.
Ha az adott tárgy vagy ékszer van készleten, akkor a banki átutalás megérkezése után azonnal tudom postázni. A vásárlás megtörténte után már másnap Önöknél lehet a küldemény.
Ha az ékszer vagy tárgy egy egyedi alkotás, akkor természetesen egy megbeszélt időpontra megrendelésre tudom elkészíteni.

A postaköltség 24 órás GLS futárszolgálattal 1700 forintba kerül. A postaköltség a díszdobozt, a díszcsomagolás árát nem tartlamazza. A díszcsomagolás a különböző ékszerek és tárgyak esetében külön kerül kiszámításra.
A küldemény 50000 forintra van bisztosítva.
A csomagot a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani 24 órás garantált kézbesítéssel. Ehhez szükség van egy pontos postázási címre és egy telefonszámra a futár részére. A kiszállítás hétköznap 8 órától 16 óráig történik. Munkahelyi címre is lehet kérni a csomagot, pontos cím megadása után.Ha a futár nem találja meg a címzettet, akkor felhívja a címzettet telefonon, hogy mikor tudja átvenni, átadni a megadott címen a csomagot.

Ha e-mailben vagy telefonon ( 06-30-234-7054 ) megbeszéltük a részleteket, akkor megadom a bankszámlaszámom és ide kell átutalni a megfelelő összeget. A megrendeléseket az utalások beérkezésének a sorrendjében teljesítem. A leggyorsabb módja a vásárlásnak a OTP bankba vagy fiókban való befizetés, átutalás, mert ebben az esetben azonnal megjelenik nálam az összeg és már küldöm is a megvásárolt ékszert.

Az eddigi vásárlások visszajelzéseit, a jobb oldali menüsorban, a Visszajelzések, referenciák alatt lehet megtalálni. A Meska portálon évek óta a legkedvencebb bolt vagyok. A több, mint 900 elégedett vásárló véleményét az értékeléseimben elolvashatják.
Előre is köszönöm az érdeklődésüket és a megelőlegezett bizalmukat!

Fehér Péter