csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamKülönleges, egyedi, ezüst led gyűrű valódi drágakövekkel

Ezt a teljesen egyedi ezüst luxus gyűrűt a Magyar Formatervezői Nagydíjra készítettük Horváth Norbert kollégámmal a műhelyemben. Azért luxus gyűrű, mert drágakövekkel van kirakva, 22 darab valódi rubin van a gyűrű fej részébe foglalva és egy teljesen egyedi süveg csiszolású hatalmas afrikai gránát a közepébe. A gyűrű fantázianeve "LÁVA" gyűrű, mert az alap koncepció a tervezésnél az volt, hogy a gyűrű egy sematikus vulkánt ábrázoljon, aminek a mintázatát a kiömlő lávafolyamok adják.

Ezt sikerült is megvalósítanunk, olyan különleges módon, hogy míg formailag a gyűrű teljesen visszaadja a kezdeti koncepciónkat, funkció szempontjábol pedig egy egyedülálló alkotás született. A gyűrűben ugyanis egy led van elhelyezve a megfelelő elemes táplálással, ami az ujjra való felhúzáskor világítani kezd, hátúlról adva fényt a drágaköveknek és a mintázatnak, ami így este és félhomályban is exklúzív és extravagáns megjelenést eredményez. Hosszú tervezőmunka és precíz kivitelezés során született meg a gyűrű.

A nyomtatott áramkör kivitelezése és a csapággyal működő kapcsolást is saját kezüleg készítettük. Így született meg ez az egyedülálló alkotás.

Ajánlom, minden extravagáns hölgynek, akik szeretik a rusztikus, de mégis modern ékszereket.
Köszönöm, hogy benézett hozzám!

160000, - ft