csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Egyedi díszítésű magyaros ezüst kanál, 925-ös sterling ezüstből egyedi megrendelésre

Az egyedi díszítésű magyaros ezüst kanál azt jelenti, hogy a kanál vége, hasonlóan az egyszerű monogramos kanalakhoz, egyedi motívummal van díszítve, jelen esetben egy magyaros liliom, tulipán díszítéssel. Teljesen egyedileg tervezett és készített, személyes igény szerint kivitelezett.
Mivel ezek a kanalak teljesen egyedileg készülnek, nehéz pontosan megmondani, hogy mennyibe kerülnek, mert a díszítésük művességétől és munkaigényességétől függ az áruk, de általában 25000 ft körüliek.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

Díszdobozban is tudom küldeni a kanalt. Ez a képkeret doboz falra rögzíthető és támasztható polca, komódra is. A kanál vékony átlátszó szilikon gumival van rögzítve a dobozban, így óvatosan ki is lehet belőle venni. Ha valakinek a világos paszpartúra nem tetszik a keretben, az is eltávolítható, vagy másikra cserélhető.

A postaköltsége 1500 ft ajánlottan, értékbiztosítottan, elsőbbségi csomagként. Az egyedi megrendelést, mindenképpen egy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!


Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Körülbelül 25000 ft