csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészen lehet követni a munkáimat a facebook oldalamon!


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamBetűvel díszített ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabokon egy "Á" és egy "M" betű látható. A kisfiúknak, akiknek keresztelő ajándék volt ez a két kanál, MÁTÉ és ÁDÁM a nevük. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a két díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. Lehet díszes, antik vagy modern formájú. Az ára egy ilyen kanálnak átlagban 39900 forint, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Körülbelül 17 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. 11 cm hosszú.
Bátran ajánlom használati tárgynak is. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.
Díszdobozban is tudom küldeni a kanalt.
A postaköltsége 1800 forint 24 órás GLS futárszolgálattal. Az egyedi megrendelést, mindenképpen egy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!Köszönöm, hogy benézett hozzám!