csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Egyedi monogramos ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabokon egy "Á" és egy "M" betű látható. A kisfiúknak, akiknek keresztelő ajándék volt ez a két kanál, MÁTÉ és ÁDÁM a nevük. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a két díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. Lehet díszes, antik vagy modern formájú. Az ára egy ilyen kanálnak átlagban 25900 ft, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi. Lehet egyszerűbb formájú is a kanálnyél. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Körülbelül 15 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. 11 cm hosszú.
Bátran ajánlom használati tárgynak is. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.
Díszdobozban is tudom küldeni a kanalt. Ez a képkeret doboz megnézhető egy másik kanalamnál. A képkeret falra rögzíthető és támasztható polca, komódra is. A kanál vékony átlátszó szilikon gumival van rögzítve a dobozban, így óvatosan ki is lehet belőle venni. Ha valakinek a világos paszpartúra nem tetszik a keretben, az is eltávolítható, vagy másikra cserélhető.
A postaköltsége 2800 forint 24 órás GLS futárszolgálattal. A képkeret díszdoboz ára 6500 ft. Az egyedi megrendelést, mindenképpen egy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!Köszönöm, hogy benézett hozzám!

25900 ft