csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Ezüst kanál, antik evőeszköz másolata 925-ös sterling ezüsből díszdobozban

Ez az ezüst kanál egy régi antik ezüst kanál másolata. Elegáns klasszicista stílusú. A végződése egy rügy, bimbó motívum. Ez az ezüstkanál az alapja az egyenes szárú gólyás kanalamnak. Nagyon szép egyszerű formájával mindennapi kávés vagy teáskanálnak tökéletesen megfelel.
Körülbelül 15 gramm 925-ös sterling ezüstből készítettem viaszveszejtéses eljárással. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. 11 cm hosszú.
Bátran ajánlom használati tárgynak is. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.
Több kedves vásárlóm kérésére most feltöltöttem a díszdobozos változatot a kanálról, de nehéz lefényképezni a kanalat üvegen keresztül, igazán élőben kellene látni! A munkáim között megtalálható a kanál doboz nélkül is. Ott szépen lehet látni az igazi formáját. A képkeret falra rögzíthető és támasztható is polca, komódra. A kanál vékony átlátszó szilikon gumival van rögzítve a dobozban, így óvatosan ki is lehet belőle venni. Ha valakinek a világos paszpartúra nem tetszik a keretben, az is eltávolítható, vagy másikra cserélhető.

A postaköltsége 24 órás GLS futárszolgálattal 1200 forintba kerül.

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

A kanál önmagában 18700 forinba kerül. A díszdoboz jelenleg sajnos nem elérhető.