csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Gólyás ezüst kanál keresztelőre vagy babaszületéskor

Gólyás ezüst kanál. Szép ajándék babaszületéskor vagy keresztelőre. A kanál végén lévő gólya miniatúra egy kendőben kisbabát tart a csőrében, aki éppen a nagy ujját cumizza. 14gr 925-ös sterling ezüstből készítettem. A gólya miniatúra és a nyél viaszveszejtéses öntési technikával készült. A kanál feje préselt ezüst lemezből. 12 cm hosszú. Ez a gólyás kanál a legszolidabb, legelegánsabb a három kanalam közül, nem olyan díszes, mint a barokk.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Nyugodtan lehet vele enni, teás vagy kávéskanálnak használni. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

A kanál ára önmagában 16900 ft-ba kerül. A kanalat külön kérésre díszdobozban is tudom küldeni. A fenti képen látható a díszdoboz. Az ára 1900 ft.

Természetesen nevet, évszámot is lehet-e a kanál szárára gravírozni. Ezt mindenképpen egyeztetni kell a kanál rendelése előtt. A kanálszár egyik oldalára év, hónap, nap dátum fér rá, vagy egy név.Mindkét adat, a dátum és a név külön-külön oldalakra fér rá. Mondjuk a név a kanálszár első felére, a dátom a kanálszár hátsó felére. Az ár csak a kanálra vonatkozik a gravírozásra nem. A kanalt azonnal tudom küldeni. Az utalás megérkezése után már postázom is 24 órás GLS futárszolgálattal (1200 ft), tehát a vásárlás másnapján Önöknél lehet a kanál.
Sok kedves vásárlóm jelzett vissza, hogy a kanalak sokkal szebbek élőben, mint a képeken, most készítettem új fotókat a kanalakról, hogy megbróbáljam jobban visszaadi a valóságot.Köszönöm, hogy benézett hozzám!

A kanál ára : 16900 ft
A díszdoboz ára 1900 ft.
Egyoldalas gravírozás 2000 ft-ba kerül. A kétoldalas 3000 ft-ba.
A postaköltség 24 órás GLS futárszolgálattal 1200 ft