csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamEgyedi, organikus, szerpentin ezüst gyűrű

Ez a különleges gyűrű teljesen egyedileg készül a műhelyemben. Ez azt jelenti, hogy nincs sablon, ami alapján elkészíteném, hanem minden egyes alkalommal 20 gramm színezüst granulátum alakult át egy ilyen különleges gyűrűvé, miután 925-ös finomságra ötvöztem egy kicsi vörösrézzel.
Vastag lemezszalagot készítettem, majd szerpentinszerűen összehajlítgattam, aztán gyűrű formára kerekítettem. Ahol a szerpentinek érintkeznek összeforrasztottam, hogy ne akadjon és legyen tartása. Nem viaszminta vagy öntőforma alapján készült, hanem teljesen egyedi kézi munka. A gyűrű felülete és belseje fényesre van polírozva, a lemezszalag belső oldalai antikolva vannak. A fekete és ezüst szín érdekes váltakozásával egy különleges rusztikus, organikus gyűrű született.

A gyűrű szélessége másfél és egy centiméter között váltakozik, a gyűrű méretétől függően.
A gyűrű anyagvastagsága 3 mm.

A gyűrű egy érdekes, különös "logikát" és szimbolikát hordoz magában. A formáját tekintve nem az ujjra merőleges klasszikus gyűrűformát követi, hanem az ujjal párhuzamos "vonal" alkotja tekervényesen, organikusan a gyűrűt. A természetes, nem merev vonalvezetés lágyságot ad és organikus óvó, védő szimbolikát von a gyűrű köré. A gyűrű stílusa merőben ellentétes az ujjat körülvevő klasszikus gyűrűformához képest és több dimenziót is bevon a felületébe. Párhuzamos azzal az iránnyal, amit körbe vesz. Érdekes dolog.

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

18990 ft