csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamMacska medál

Ennek a különleges cica medálnak érdekes története van.
Az ékszereim között láthatják a hasonló stílusú Madár medálomat is. Úgy terveztem, hogy készítek egy ilyen formájú sorozatot, de végül csak ez a két darab született meg. A Tanúmadár volt az első. Édesanyám hordja a mesterdarabot.
Mikor a cica medált elkészítettem, Tatán a Víz, Virág, Zene fesztiválon voltam kézműves vásárban. Kitettem a mintadarabot az ékszereim közé, hogy lássák a látogatók ilyent is tudok készíteni, de csak megrendelni lehet. Mikor egy segítőmre hagytam a sátramat és visszamentem, nagy örömmel újságolta: "Na, találd ki mit vásároltak meg?"..."Ó, ne! A cica medált, az egyetlen mesterdarabot, azt nem szabadott volna eladni. Csak egy van belőle!"- de akkor már a boldog tulajdonos eltűnt a nagy forgatagban. Szóval valaki, az egyetlen cica medálom mesterdarabjának a tulajdonosa lett.

Hogy mégis van most itt egy új medál? Ennek az az oka, hogy előtte próbáltam egy mintavételt készíteni róla, de megsérült a forma, nem lett szép, munkaigényes a kijavítása. Sokáig ezért nem is foglalkoztam vele.
Mégis olyan sokan érdeklődtek cica formájú medál után nálam, hogy úgy döntöttem, még ha nagy munka is, egyenként kijavítom a készülő medálokat, hogy aki cica medált szeretne rátalálhasson erre nálam!

A medál ára önmagában 19900 forint.

A medál ára a hozzá illő 45 cm-es ezüst kígyó nyaklánccal együtt 24800 forintba kerül.

A medál nyaklánccal díszdobozban 25800 forint.

A postaköltség 24 órás GLS futárszolgálattal 2150 forintba kerül.

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Azonnali vásárlás is lehetséges Paypal számlán keresztül az alábbi gombra kattintva, de sajnos ebben az esetben 4%-al többe kerül a rendelés, 4%-ot hozzá kell számolni a végösszeghez, ez a paypal jutaléka, amit levon tőlem.