csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Egyedi készítésű dupla monogramos ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi dupla monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabokon egy "K" és egy "F" betű látható. A dupla betű két név ősszevonásából vagy a vezetéknév és keresztnév kezdőbetűiből adódik. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. Az ára egy ilyen kanálnak átlagban 45900 forint, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi.

Az egyszerű monogramos kanalaknál, az egyenes szárú kanálra is ráfér az egy betű, a dupla monogram esetében a csavart szárú barokk kanálszár a legalkalmasabb a díszítésre. A kanalak körülbelül 18 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. Körülbelül 11-12 cm hosszú.

Ha valakinek nem tetszik a csavart kanálszár, de dupla betűvel szeretné díszíteni a kanalat, akkor ezt a kérést külön kell egyeztetni velem. Az alábbi képen látható egy ilyen variáció P és L betűvel. Az alábbi képen látható, egyedi dupla monogrammal díszített ezüst kanál ára 59900 forint.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

Nyitható díszdobozban is tudom küldeni a kanalat. Az ára 2500 ft. Bordó és sötétkék színűből lehet választani.
A nyitható díszdoboz esetében a postaköltsége 1600 forint 24 órás GLS futárszolgálattal.
Az egyedi megrendelést, mindenképpen négy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!Köszönöm, hogy benézett hozzám!