csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak

Arany  ékszerek Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Egyedi készítésű dupla monogramos ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi dupla monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabokon egy "K" és egy "F" betű látható. A dupla betű két név ősszevonásából vagy a vezetéknév és keresztnév kezdőbetűiből adódik. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. Az ára egy ilyen kanálnak átlagban 26800 ft, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi.

Az egyszerű monogramos kanalaknál, az egyenes szárú kanálra is ráfér az egy betű, a dupla monogram esetében a csavart szárú barokk kanálszár a legalkalmasabb a díszítésre. A kanalak körülbelül 17 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. Körülbelül 11-12 cm hosszú.

Ha valakinek nem tetszik a csavart kanálszár, de dupla betűvel szeretné díszíteni a kanalat, akkor ezt a kérést külön kell egyeztetni velem. Az alábbi képen látható egy ilyen variáció P és L betűvel.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

Nyitható díszdobozban is tudom küldeni a kanalat. Az ára 1900 ft. Bordó és sötétkék színűből lehet választani.
A képkeret díszdoboz ára 3900 forint. Ez a képkeret doboz falra rögzíthető vagy polcra, komódra támasztható. A kanál vékony átlátszó szilikon gumival van rögzítve a dobozban, így óvatosan ki is lehet belőle venni. Ha valakinek a világos paszpartúra nem tetszik a keretben, az is eltávolítható, vagy másikra cserélhető.
A nyitható díszdoboz esetében a postaköltsége 1200 forint 24 órás GLS futárszolgálattal.
A képkeret díszdoboz esetében a postaköltség 1900 forint 24 órás GLS futárszolgálattal.
Az egyedi megrendelést, mindenképpen egy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!Köszönöm, hogy benézett hozzám!