csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Fülbevalók Láncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalam

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Facebook oldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

Facebook oldalamEgyedi készítésű monogramos ezüst kanál, 925-ös sterling ezüsből egyedi megrendelésre

Teljesen egyedi dupla betűs, monogramos ezüst kanalakat is szívesen készítek. Az itt látható mintadarabon egy "K" és egy "F" betű látható. A dupla betű két név ősszevonásából vagy a vezetéknév és keresztnév kezdőbetűiből adódik. Vastag masszív ezüst lemezből lett kifűrészelve, kireszelgetve, kialakítva a díszes monogram. Természetesen bármilyen betűt el tudok készíteni. A dupla betűvel, monogrammal díszített csavart szárú ezüst kanál ára 54900 forint, de természetesen ez függ a díszességétől és a művességétől is. Ez megbeszélés tárgyát képezi.

Az egyszerű monogramos kanalaknál, az egyenes szárú kanálra is ráfér az egy betű, a dupla monogram esetében a csavart szárú barokk kanálszár a legalkalmasabb a díszítésre. A kanalak körülbelül 18 gramm 925-ös sterling ezüstből készültek darabonként. A kanálfej préselt ezüstlemezből van és a szárhoz van forrasztva. A kanál körülbelül 12-12,5 cm hosszú.

Ha valakinek nem tetszik a csavart kanálszár, de dupla betűvel szeretné díszíteni a kanalat, akkor ezt a kérést külön kell egyeztetni velem.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Mindennapi kávés vagy teáskanálnak is tökéletesen megfelel. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

Nyitható díszdobozban is tudom küldeni a kanalat. Az ára 2500 ft. Bordó és sötétkék színűből lehet választani.
A postaköltség 2300 forint 24 órás GLS futárszolgálattal.
Az egyedi megrendelést, mindenképpen négy héttel az ajándékozás előtt célszerű leadni!

Köszönöm, hogy benézett hozzám!