Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

VadászajándékGoogle kedvencelés


Ezüst matyó medál, cserélhető háttérszínnel

Ez a különleges medál a múlt héten készült a műhelyemben, a néprajzi sorozatom első darabjaként. Teljes mértékben saját tervezésű és készítésű. Egy nagyon szép matyó motívum adja a medál alap mintáját, de különlegessége mégis abban áll, hogy a medál áttört díszítésének színét egy egyszerű mozdulattal meg lehet változtatni, attól függően, hogy a viselője milyen színű ruhához szeretné hordani.

A medál mérete 3 cm x 3 cm és hátulról egy egyszerű mozdulattal ki lehet húzni a motívum színét megadó dekor filcet és bármilyen más színű anyaggal le lehet cserélni végtelen lehetőségben. A medálhoz a lánc is hozzá tartozik. Az ár a medálra vonatkozik, az ezüst lánc a képen csak dekoráció, de természetesen lehet hozzá vásárolni nálam láncot is.

Ezeken az új fényképeken már a medál továbbfejlesztett változata látható. Szélesebbre készítettem a tokot, amibe a cserélhető lapocskák kerülnek, így már a dekorgumi és a puhább filc anyag is könnyen belecsúszik. Ettől még változatossabbá lehet tenni a színskálát!
Bízom benne, hogy rátalál valakire, aki kedveli az egyedi különleges, modern, de mégis rusztikus ékszereket. Köszönöm, hogy benézett hozzám!

25000 ft