csillagos égbolt

Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

meska kézművesbolt logó gomb egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

vadászajándék bolt gombja szarvasokkal

VadászajándékGoogle kedvencelés


Új olvadék, mohás lelet gyűrű kolekció

A mohás, lelet gyűrű kollekcióm egy folyamatosan változó, egyedi gyűrűsorozat. Amikor elkészítek egy sorozatot, akkor ötféle méret készül belőlük, természetesen teljesen különböző formában. Két egyformát nem lehet készíteni. Főleg a színük kiszámíthatatlan, véletlenszerű.

Amikor elfogynak a méretek vagy nagyon hiányosak lesznek vagy van több egyedi megrendelés is, akkor ismét készítek egy ötös sorozatot. Így születnek a mohás lelet gyűrű kollekciók. Most ez egy új sorozat. Az öt gyűrűt a fényképeken háromszor öt sorba rendeztem el. Amelyik sorban lévő gyűrű megtetszik, azt fogom elküldeni, de a méretet előtte mindenképpen egyeztetni kell!

Ez a gyűrű sorozatom a múlt hét munkája. Nem akarok elfogult vagy nagyképű lenni, de olyan különlegesen szépre sikerültek, hogy még engem is megleptek. Akik eddig kacérkodtak ezzel a különleges gyűrűmmel, most bátran ajánlom nekik, mert fantasztikusak lettek a színárnyalataik.


Nagyon különleges technikával készítettem. A gyűrű egy megolvasztott, megroggyantott széles ezüst palástból készült. Az utólagos felületkezelés műhelytitok marad. Ezzel a különleges technikával olyanná változott az ékszer, mintha most került volna elő a földből. olyan, mint egy régészeti lelet. Ezért is lett a neve lelet gyűrű. A felület rozsdás, kékes, zöldes, ezüstös, mohás, türkizes színben játszik. Nagyon nehéz valósághűen lefotózni, de akik eddig vásároltak tőlem hasonló gyűrűt, szerencsére sokkal jobban tetszett nekik élőben, mint ahogy a képeken látták. Ezek most ilyenek lettek. Nem lehet két egyformát készíteni, ráadásul a színárnyalat is fantasztikus változatosságot mutat minden esetben.


FONTOS!: Minden képen az a gyűrű szerepel, amit el fogok küldeni. Érdemes átnézni az összes variációt, mert nagyon változatosak, valamint a gyűrűk méretén nem tudok változtatni. Természetesen tudok készíteni méretre is, de az már másmilyen lesz, hasonló, de teljesen egyedi.

A gyűrűk ára egyediségükből adódóan változó.
A keskenyebb gyűrűk ára 9000 és 11000 ft közötti.
A szélesebb nagyobb méretű gyűrűk ára 10000 és 15000 ft közötti.

Talán megtetszik valakinek ez a különös ékszerem is!

Köszönöm, hogy benézett hozzám.