Gyűrűk Medálok Nyakláncok Fülbevalók Karláncok Ezüst  tárgyak Ezüst  kanalak Arany  ékszerek

Ajándékok  keresztelőre

Mit jelent az, hogy ÉG-SZER-ÉSZ ?

Naprakészebben lehet követni a munkáimat itt a facebook oldalamon!

egszeresz.meska.hu

Alkotásim az Etsy-n


Társoldalam:

VadászajándékGoogle kedvencelés


ÚJDONSÁG! Gólyás ezüst kanál keresztelőre vagy babaszületéskor, gyermekáldásra

Gólyás ezüst kanál. Szép ajándék babaszületéskor vagy keresztelőre. A kanál végén lévő miniatűr gólya egy kendőben kisbabát tart a csőrében, aki éppen a nagy ujját cumizza.

14gr 925-ös sterling ezüstből készítettem. A kicsi gólya és a nyél viaszveszejtéses öntési technikával készült. A kanál feje préselt ezüst lemezből. 12 cm hosszú.

Ez a gólyás kanál egy újdonság. A kanál szár része szempontjából, indás növényi ornamentikával van díszítve.

Bátran ajánlom használati tárgynak is. Nyugodtan lehet vele enni, teás vagy kávéskanálnak használni. Az ezüst egészségre való jótékony hatása köztudott. Ráadásul én 925-ös finomságú ezüstből készítem a tárgyaimat, ami jóval magasabb ezüst tartalommal bír, mint a klasszikus régi 800-as evőeszközök.

A kanalat külön kérésre díszdobozban is tudom küldeni. Ezt a variációt is megtalálhatják a munkáim között.

Sokan kérdezik tőlem, hogy nevet, évszámot lehet-e a kanálra vésni. Természetesen lehet, de ezt mindenképpen egyeztetni kell a kanál rendelése előtt. Az ár csak a kanálra vonatkozik a gravírozásra nem. A kanalt azonnal tudom küldeni. Az utalás megérkezése után már postázom is elsőbbségi, értékbiztosított csomagban (1200 ft), tehát a vásárlás másnapján Önöknél lehet a kanál.
Sok kedves vásárom jelzett vissza, hogy a kanalak sokkal szebbek élőben, mint a képeken, most készítettem új fotókat a kanalakról, hogy megbróbáljam jobban visszaadi a valóságot.Köszönöm, hogy benézett hozzám!

A kanál ára : 18000 ft
A postaköltség belföldi, értékbiztosított csomagban, 24 órás GLS futárszolgálattal 1200 forintba kerül.